THORN Privat Finans

annonse: Låneeksempel: Eff. rente 24,24%, 26 300,-, o/5 år, kostnad 17 206,-, totalt 43 506,-. Eksemplet er beregnet ut ifra at månedsbeløpet betales via avtalegiro og at avtalens nedbetalingsplan overholdes. Thorn har flere gode lånetilbud så her er det flere muligheter om du leser videre. Alle lånetilbudene har eksempler på priser/effektive renter.

Flere attraktive forbrukerlån til deg
Nedenfor kan dere finne en beskrivelse av lånene til Thorn Privat Finans.

Direkte til søknads siden? – klikk her

PrivatLån Pluss – Lånet du kan tilpasse underveis.

Med Privatlån Pluss får du et lån som tilpasses til deg. Selv om vi avtaler en fast ytelse fra starten, bestemmer du selv nedbetalingstiden: Du kan alltid sette avdragene dine opp i en periode – og du kan nedbetale lånet helt hvis din økonomi gir plass til det. Det koster ingenting ekstra. Det kan være du har en drøm du skulle ønske gå i oppfyllelse, at din bolig trenger en oppgradering eller noe helt annet. Uansett hva du vil bruke pengene til kan du alltid ta kontakt med oss og få personlige råd til din økonomi.

  • Lån opp til 100.000 kr til en fast årlig rente fra 9,48%.
  • Sett opp ditt nedbetalingsbeløp når du vil – uten gebyrer.

Låneeksempel: Eff. rente 24,24%, 26 300,-, o/5 år, kostnad 17 206,-, totalt 43 506,-. Eksemplet er beregnet ut ifra at månedsbeløpet betales via avtalegiro og at avtalens nedbetalingsplan overholdes.

Vil du søke om Privatlån Pluss – klikker du her